tyrannika

Senaste inläggen

Av Annika - 21 mars 2011 18:37

*

*

Ögonbryn,en ganska svår

sak att få till precis så

som man vill ha dom.

Helt klart.

Det finns dock en del saker

man ska försöka tänka på och

en del saker man ska

försöka undvika.

*

**
Vill du se yngre ut se då till att inte plocka dina ögonbryn så att de blir tunna, tjocka bryn ger ofta ansiktet ett yngre utseende. Den tjockaste delen av brynet ska alltid vara delen närmast näsan.

En enkel regel att försöka gå efter är just att se till att brynen är som bredast och mest gedigna närmast näsan och tunnas av ut mot tinningen/yttre delen av ögat.
Ofta är den naturliga formen på dina bryn den som passar just dina ögon och ditt ansikte bäst. Det betyder inte alls att du inte kan plocka, underhålla och/eller forma om dina bryn om du vill - bara att du ska ska försöka utgå från den grundform som dina naturliga bryn har.


Din ansiktsform.

Ett fyrkantigt ansikte balanseras lättare med lite tunnare bryn medan ett ovalt ansikte bör försöka balansera mitt emellan. Har du tydligt framträdande kindben eller känner att ditt ansikte känna "kantigt" på något sätt kan en mjukare böj i brynen muuka upp helhetsintrycket ordentligt.


Är ditt ansikte tydligt runt kan formen av tjocka fylliga bryn hjälpa till att balanser ansiktet. Ju rundare ansiktsform desto rejälare bryn är en förmån för ditt ansikte. Har du en mjukare, rundare form utan starka kindben eller kraftig käke, kan även starka vinklar i brynen hjälpa till att forma ansiktet.


Har du ett avlångt eller ovalt ansikte är mitt emellan var du försöka befinna dig. Det ovala eller långa ansiktet kan vinna mycket på att försöka hålla ganska raka bryn. Den rakare linjen kan hjälpa till att balansera ansiktet och ge en lite mjukare form till ansiktet.
En viktig sak att eftersträva är ett mått av balans. Plockar du för mycket vid den inre delen av brynen förminkar man ögonen, gör så att de ser mindre ut och ger ett "over all" intryck förvåning.
Försök att tänka på ögonbrynen efter den här bilden


   

närmast näsroten ska de vara tjockas/bredast och tunna av måttligt och försiktigt ut mot där dina bryn slutar.Vill du försöka ändra din ansiktsform eller intrycket av ditt ansikte med hjälp av dina bryn rekommenderar jag hjälp av en profesionell plockare eller mycket grundlig undersökning. Att ändra på de förutsättningar vi är givna är oftast väldigt svårt och kan lätt ge en obalans till ansiktet.

Brynen är förvånadsvärt betydande för utseendet och en sak du bör prioritera om du vill påverka din "look".


Generellt är det bättre att plocka för lite än att plocka för mycket. Försök följa brynens vilja samtidigt som du formar dem.


Lycka till!

ANNONS
ANNONS
Av Annika - 19 mars 2011 10:42

En av trenderna är "triangel-skuggan" dvs att du endast applicerar skuggan som en trekant på den inre delen av ögat, från brynet ner mot inre ögonvrån och ut mot brynet igen

 


Beroende på vilken färg du väljer är det här en trend som är förvånadsvärt bärbar!

Är du sugen på att testa nåt nytt tycker jag att den här trenden känns kul och fräsch, ge den en chans och testa looken med en ljusare skugga.

 

Av Annika - 18 mars 2011 21:00

     


Jag har använt mig av min rosa skugga från Sugarpill och två ljusa skuggor från Smashbox. Att dra skuggan runt hela ögat och sota nedre fransraden ramar in ögat och gör looken mer bärbar.    


Nästa sminking står mellan guld eller svart -

har du en åsikt? Kommentera! Jag vill självklart göra

det som du helst vill se :)

Av Annika - 17 mars 2011 20:50

    

Av Annika - 16 mars 2011 11:31Jag har grundat med en rosa eyeshadow pencil från NYX över locket och sedan packat på en matt chockrosa ögonskugga från Sugarpill. En matt lila skugga från NYX är sotad i globlinjen och möter upp med Gothic från TiKei i yttre ögonvrån och hela vägen längs med undre fransraden. 


Det här är en lite "snällare" variant på en knallrosa sminkning,

någon gång framöver lovar jag att lägga tid på något mer kreativt!


 

Av Annika - 15 mars 2011 20:59

Jag har testat den här foundationen i Beige i några månader nu och jag gillar den,  riktigt mycket faktiskt! 

Det känns som rätt nyans för mig och min ljusa vinterhudton som är olivfärgad och tydligt drar och det varmare hållet. Jag gillar konsistensen och den täcker fantastiskt bra men samtidigt ger den ett väldigt naturlig resultat och absolut ingen "kakig" yta. Den känns knappt på huden, håller utan tvekan hela dagen utan problem och är dessutom enkel att tvätta bort.
Det negativa är att den lämnar huden lite klibbig, inget som inte ett puder eller en Finishing Veil kan fixa i ett nafs, men ändå.


Detta är utan tvekan mitt första val när jag villa sminka mig lite mer, när det vankas party vankas det Smashit! Till vardags håller jag mig fortafrande til min TiKei dock, det är en trogen tjänare som jag har svårt att tänka mig kommer att bytas ut i första taget :)


_________________________________________________

Det här är bara mina egna åsikter. Jag har betalat för mina produkter och är inte sponsrad på något sätt. Är något skickat till mig för testning anges det tydligt i bloggen.  

Av Annika - 13 mars 2011 16:05

      

Vad vill du läsa om?

Vilka andra ämnen/saker är du intresserad av att läsa om?
 Internetshopping
 Smycken
 Kläder
 Tv/data-spel
 Film
 Musik

Översätt bloggen

Följ bloggen

Följ tyrannika med Blogkeen
Följ tyrannika med Bloglovin'

Fråga via Formspring

Fråga via Formspring

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Om migJag är en tjugosjuårig nörd med en förkärlek för makeup.

När jag inte leker med smink gillar jag att lyssna på musik, se film och tv-serier, spela tv/dataspel och skriva poesi.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

blogkeen

tyrannika

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se